Mikser: Reformierakonna maine kannatab koalitsioonipartneri pärast

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser
Sven Mikser Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehe Sven Mikseri sõnul tunneb Reformierakond, et nende kui valitsuse juhtpartei maine kannatab ebaproportsionaalselt palju koalitsioonipartneri pärast ning seepärast on oodata ministrivahetust.

Mikser tõi välja, et Reformierakond on selles parlamendikoosseisus olnud sunnitud välja vahetama kaks ministrit ning nüüd vahetatakse välja ka peaminister, vahendas ERR Uudised saadet «Foorum».

«Ma ei oleks üldse imestunud, kui nad pöörduksid oma koalitsioonipartneri poole ja paluksid välja vahetada mõned problemaatilisemad ministrid ka IRLil, kelle haldusalas on olnud viimasel ajal kõige rohkem skandaale. Kindlasti ei ole need inimesed, keda IRLil oleks lihtne ohverdada, aga kui ma prognoosin mingeid karisid praeguse koalitsiooni jätkamisele, siis need ilmselt ei seondu mitte Euroopa Komisjoni liikmega, vaid pigem ikka valitsuskabineti kooseluga,» hindas ta.

«Ilmselt Reformierakond tunneb, et nende peaminister ja nende kui valitsuse juhtpartei maine kannatab mõnevõrra ebaproportsionaalselt palju koalitsioonipartneri tegemiste või tegemata jätmiste pärast,» lisas SDE esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles