Riikoja: Reformierakonna suurrahastajad sooviksid koalitsiooni Keskerakonnaga?

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Edgar Savisaar ja Siim Kallas.
Pildil Edgar Savisaar ja Siim Kallas. Foto: Peeter Langovits

Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja rääkis, et Reformierakonna juhtivad liikmed kohtuvad oma suurrahastajatega, kes räägivad neile juba mõnda aega, et võibolla tuleks uus koalitsioon teha Keskerakonnaga.

«Kolmapäevases «Foorumis» Sven Mikseri näos ei liikunud ükski lihas, kui ta rääkis minu jaoks täiesti arusaamatut juttu, et ei tea, mis koalitsioon ja kuidas,» ütles ajakirjanik Ainar Ruussaar Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Mu teada mitmed Reformierakonna liikmed on kohtunud sotsidega ja rääkinud tõsiselt sotside liikmetega, et kas saab teha koalitsiooni. Võib olla on muidugi tegu trikiga, et IRLi survestada,» rääkis Ruussaar.

«Samamoodi ju Reformierakonna juhtivinimesed kohtuvad ka oma suurrahastajatega, kes räägivad neile juba jupimat aega, et võibolla oleks aeg teha koalitsioon Keskerakonnaga,» lisas Riikoja.

«Fakt on, et härra Reinsalu on suures ärevuses,» rääkis ta.

«IRLi aseesimehe Juhan Partsi nägemuses tuleks Reformierakonnaga selgeks vaielda haldusreform ja riigikogu liikmete eetikakoodeks, asi, millega tegeleb peamiselt Kaja Kallas, kes aga saab selleks kõige vähem toetust just Reformierakonnast,» rääkis ajakirjanik Priit Hõbemägi.

«Reformierakond on alati rõhutanud, et nende parteist saavad ministriteks inimesed, kes on osalenud valimistel ja saanud rahva mandaadi, Siim Kallasel sellist mandaati pole,» tõi Hindrek Riikoja välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles