Ligi: Taavi Rõivas on üsna küps mees

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna uueks peaministrikandidaadiks pakutud Taavi Rõivas kohtus täna president Toomas Hendrik Ilvesega. Rõivas lahkus presidendilossist kella 18.40 paiku.
Reformierakonna uueks peaministrikandidaadiks pakutud Taavi Rõivas kohtus täna president Toomas Hendrik Ilvesega. Rõivas lahkus presidendilossist kella 18.40 paiku. Foto: Liis Treimann

Rahandusminister Jürgen Ligi sõnul paistab 34-aastane peaministrikandidaat Taavi Rõivas liiga noor, aga selle korvab praktiline kogemus ning arenemisvõime.

Ligi rääkis ETV saates «Ringvaade», et Siim Kallase kehakeel valitsusläbirääkimistel sotsiaaldemokraatidega reetis, et Kallas on pehmelt öeldes häiritud ebasõbralikust vastuvõtust meedias, vahendas ERR Uudised.

«Ta [Siim Kallas] tõesti lootis, et hea töö Euroopas annab talle õiguse vastutust kanda,» lausus rahandusminister.

«Taavi on olnud kogu aeg olemas, tal on olemas erasektori kogemus ja ta on olnud riigivalitsemises tegev, peaministri kantseleis tööl ning minister, üks ta häid omadusi on alati olnud see, et ta oskab nõu küsida ja kuulata ja kui seda anda kriitikana, siis ta ei solvu. Ta paistab liiga noor, aga ta kogemus on tegelikult olnud hästi praktiline, ta ilmavaade on olnud hästi mõistlik, see on ka mingi küpsuse näitaja, kui inimene tõesti oskab olla tänulik mõtete eest ja loomulikult ka ise vaielda,» iseloomustas Ligi Rõivast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles