Reformierakond esitab väliskaubandusministriks Anne Sullingu

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Sulling
Anne Sulling Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakonna juhatus kinnitab täna suure tõenäosusega väliskaubandus- ja ettevõtlusministri kandidaadiks peaministri senise nõuniku, Postimehe 2011. aasta inimeseks nimetatud Anne Sullingu.

Parteitu Sulling on töötanud peaministri nõunikuna alates 2009. aasta märtsist, nõustades valitsusjuhti makromajanduse, euro ning CO2 kvoodikaubandusega seotud küsimustes.

Aastatel 2005–2006 juhtis ta rahandusministeeriumis Eesti eurole ülemineku projekti. Enne ja ka pärast seda töötas ta aastatel 2000–2008 Hansapangas ning seejärel OÜ Nelja Energias CO2 kvoodikaubanduse alal. Alates 2009. aasta septembrist on ta tegelenud ka CO2 kvoodi müügiga Keskkonna Investeeringute Keskuses.

Sulling on lõpetanud Smith College’i USAs majanduse ja prantsuse õpingute erialal ning omandanud magistrikraadi rahvusvahelises majanduses ja rahanduses Pariisi Dauphine’i ülikoolis Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles