Kunda korterelamu gaasiplahvatuses sai viis inimest viga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kundas korterelamus leidis täna öösel aset gaasiplahvatus, raskemalt vigastada sai üks inimene, kaks last ja kaks täiskasvanut viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Kell 00.09 teatati häirekeskusele, et Aia tänava kolmekorruselises kortermajas leidis aset plahvatus ja on puhkenud tulekahju. Sündmuskohale saadeti päästemeeskonnad Kundast ja Rakverest ning meedikud.

Päästjate kohale jõudes oli ühe korteri aknast näha leeki. Plahvatus oli purustanud majal aknad ja mõned aknad ka naaberelamul.

Plahvatuse hetkel oli hoones 11 inimest, kellest viis toimetati haiglasse ja ülejäänute majutamisega tegeles kohalik omavalitsus. Raskemalt vigastada sai mees, kes viibis korteris, kus gaasiplahvatus aset leidis.

Päästjad kustutasid tulekahju ja kontrollisid üle kõik maja korterid. Päästesündmuse lahendamine lõpetati kella 3.08-ks.

Enne ehitusliku ekspertiisi läbiviimist hoone varisemisohtlikkuse kohta kedagi majja tagasi ei lubata. Korteris kasutati kütmiseks gaasiseadet. Gaasilekke ja -plahvatuse põhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles