Video: auto sõitis ette Peterburi-Tallinna rongile

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi-Tallinna rongiga juhtunud õnnetus.
Peterburi-Tallinna rongiga juhtunud õnnetus. Foto: Ekraanitõmmis videost

Autokaamera salvestas pühapäeval Venemaal juhuslikult traagilise liiklusõnnetuse, kui auto sõitis ette Peterburist Tallinnasse teel olnud rongile.

Õnnetus juhtus pühapäeval kohaliku aja järgi kell 19.20 ehk kell 18.20 Eesti aja järgi Volosovo rajoonis Vruda raudteejaama lähedal, kus Venemaa Leningradi oblasti registreerimisnumbrit kandnud VAZ-2115 põrkas raudteeülesõidul kokku Tallinnasse teel olnud rongiga,

Go Groupi kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov ütles Postimehele, et liiklusõnnetusse sattus pühapäeval kell 17.33 Peterburist väljunud Go Raili reisirong. «Reisi jätkanud rong jõudis sihtjaama 30 minutit graafikujärgsest hiljem. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel,» lausus ta.

Rongiga kokku põrganud autos neli inimest, kellest kaks hukkus sündmuskohal. Kiirabi toimetas auto juhi ja ühe kaasreisija haiglasse.

Venemaa Oktoobri Raudtee pressiesindaja sõnul on õnnetuskohas tõkkepuuta raudteeülesõit. Raudteeülesõit on varustatud foori ja helisignalisatsiooniga.

Vedurijuht tõmbas ette sõitnud autot märgates hädapidurit, kuid vahemaa oli õnnetuse vältimiseks liiga väike. Rongis ei saanud keegi vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles