Korruptsioonivastast komisjoni hakkab juhtima Ken-Marti Vaher

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken-Marti Vaher
Ken-Marti Vaher Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon valis täna komisjoni uueks esimeheks opositsioonilisse Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluva endise siseministri Ken-Marti Vaheri ja aseesimeheks sotsiaaldemokraat Rein Randveri.

Erikomisjon jäi juhita märtsi lõpus, kui komisjoni senisest esimehest, sotsiaaldemokraat Andres Anveltist sai uue valitsuse justiitsminister. Komisjoni liikmetest suundus valitsusse ka tema erakonnakaaslane, sotsiaalminister Helmen Kütt.

Aprilli lõpus nimetas parlament Anvelti asemel komisjoni liikmeks Randveri ja Küti asemele Etti Kagarovi. Vaher vahetas komisjonis aga välja senise aseesimehe Liisa-Ly Pakosta.

Lisaks neile kuuluvad korruptsioonivastasesse erikomisjoni reformierakondlased Rein Aidma ja Meelis Mälberg, keskerakondlased Lauri Laasi ja Aivar Riisalu ning IRLi kuuluv Peeter Laurson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles