Sämi sillal õnnetusse sattunud veok oli kindlustatud Norra firmas

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sämi sild pärast traagilist liiklusõnnetust.
Sämi sild pärast traagilist liiklusõnnetust. Foto: Meelis Meilbaum

Möödununud nädalal Lääne-Virumaal ühe inimese elu nõudnud liiklusõnnetuses osalenud veok oli kindlustatud Norra firmas Gjensidige Forsikring, mille Eesti filiaal kinnitas, et on kahju suuruse hindamiseks kaasanud eksperdid.

8. mail Lääne-Virumaal juhtunud õnnetust käsitleb Norra kindlustusseltsi Gjensidige Forsikring Eesti filiaal. Ettevõtte kinnitusel on nad õnnetuse toimumise päevast alates teinud tihedat koostööd maanteeametiga ning kahju suuruse hindamiseks on kaasatud eksperdid.

«Giensidige annab endast parima, et silla remonditööd saaksid võimalikult kiiresti jätkuda ning liikluse tavapärane korraldus taastuda. Tunneme kaasa õnnetuses hukkunud autojuhi omastele,» teatas kindlustusselts.

Põhimaantee 1(E20) Tallinn – Narva km 109,393 asuval Sämi sillal juhtus 8. mai hilisõhtul kell 23.55 raske liiklusavarii, milles hukkus sillal tammist alla sõitnud veoki juht. Õnnetuse tagajärjel purunesid silla kandetarindid ja sild muutus varisemisohtlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles