Politsei: imikusurmades kahtlustatav on abielus ja laste ema

Mari Kamps
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politseiamet

Oulu kortermaja keldrist leitud viie vastsündinu tapmises kahtlustatav naine on politseinike kinnitusel abielus ja tal on lapsed.

Surnukehade leidmine oli naise lähiringi jaoks suur šokk. Perekonnal pole juhtunuga mingit seost, kinnitati politseist Ilta-Sanomatele.

Politseinike sõnul kolis naine esklinnas asuvasse kortermajja paar kuud tagasi koos praeguse abikaasa ja lastega. Meest kuritegudes ei kahtlustata, ta pole ka tapetud laste isa.

Oletatavasti võttis naine kotid laipadega eelmisest elukohast, mis asus samuti Oulus, kaasa.

«Teised majaelanikud hakkasid tundma tugevat lõhna, mistõttu kinnisvara haldusfirma kutsus politseinikud kohale, et need selgitaks välja haisu päritolu,» rääkis kriminaalpolitsei komissar Seppo Leinonen Ilta-Sanomatele.

Naine on soomlanna, kes on käinud aastaid tööl. Mingil põhjusel tema rasedusi aga ei märgatud. «Seda, miks rasedusi ei märgatud, on keeruline öelda. Lapseootus paistab erinevalt välja, see oleneb kehakujust,» rääkis Leinonen.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles