Meedias enim mainitud valitsuse liige oli Rõivas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas.
Peaminister Taavi Rõivas. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti kirjutav meedia mainis juunis valitsuse liikmeist kõige sagedamini reformierakondlasest peaministrit Taavi Rõivast, kellest ilmus kuu jooksul 834 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmeil järgnesid Rõivasele 480 mainimiskorraga Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluv majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo ning 379 mainimiskorraga Reformierakonda kuuluv välisminister Urmas Paet.

Reformierakondlasest rahandusministrit Jürgen Ligi mainis meedia juunis 307, tema parteikaaslasest keskkonnaministrit Keit Pentus-Rosimannust 270, sotsiaaldemokraadist haridus- ja teadusministrit Jevgeni Ossinovskit 252 ja reformierakondlasest siseministrit Hanno Pevkurit 242 korral.

Reformierakonda kuuluv tervise- ja tööminister Urmas Kruuse leidis meedias mainimist 179, SDE-sse kuuluv justiitsminister Andres Anvelt 176, tema erakonnakaaslasest sotsiaalminister Helmen Kütt 172, SDE esimees ja kaitseminister Sven Mikser 166, samuti sotsiaaldemokraadis põllumajandusminister Ivari Padar 133, reformierakondlaset väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling 84 ning samuti Reformierakonda kuuluv kultuuriminister Urve Tiidus 78 korral.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab uudisteagentuuris BNS, eesti-ja venekeelses trükimeedias ning suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid, samuti ei kajasta ülevaade poliitikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles