Valgamaal kostitasid õppehoonesse tunginud noored end kanakintsudega

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ritsu lasteaed-algkool
Ritsu lasteaed-algkool Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Valgamaal tungiti ööl vastu reedet Ritsu lasteaia-algkooli hoonesse, kust varastati maiustusi ning kostitati end õppeasutuse sööklas kanakintsude ja mahlaga.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul murti Helme vallas Linna külas asuvasse õppeasutusse sisse ööl vastu reedet ning varastati sealt mitmesuguseid maiustusi. Samuti oli õppeasutuse sööklas ära söödud paar kanakintsu ning joodud mõned klaasid mahla.

Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel, teatas Lõuna prefektuur.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et praeguseks ei ole kahtlustatavana kedagi üle kuulatud, kuid kogutud tõendid viitavad, et sissetungijaid oli mitu ning tegemist oli alaealistega.

Juhtunu uurimiseks käivitati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb omavolilist sissetungi ning näeb süüdimõistmisel ette rahalise karistuse või kuni aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles