Tulekahjudes on tänavu elu kaotanud 30 inimest

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju.
Tulekahju. Foto: Martin Ilustrumm

Päästeameti andmetel on tänavu kaheksa kuu jooksul tulekahjudes elu kaotanud 30 inimest, mullu samal ajal oli põlengutes hukkunuid 25.

Tänavu jaanuaris hukkus tulekahjudes kuus, veebruaris kümme, märtsis viis, aprillis kaks, mais üks, juunis neli, juulis kaks ja augustis üks inimene.

Enim tulekahjuohvreid on tänavu Harjumaal, kus põlengus on elu kaotanud üheksa inimest. Tartumaal ja Võrumaal on põlengutes hukkunud neli, Ida-Virumaal ja Lääne-Virumaal kolm, Jõgevamaal ja Raplamaal kaks ning Pärnumaal, Saaremaal ja Viljandimaal üks inimene. Hiiumaal, Järvamaal, Läänemaal, Põlvamaal ja Valgamaal ei ole tänavu tulekahjudes elu kaotanud ühtki inimest.

Viimase ohvri nõudis tulekahju 8. augustil, kui Tallinnas Pelguranna tänaval puhkes elumaja korteris tulekahju. Korteris viibinud naine sai põletushaavu ja hüppas enne päästjate saabumist neljanda korruse aknast välja. Meedikutel ei õnnestunud tema elu päästa.

Terve eelmise aasta jooksul hukkus Eestis tulekahjudes 47 inimest, 2012. aastal oli tulekahjuohvreid 54.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles