Simson: Jüri Ratas on erakonna parim valik esinumbrite ringkonda

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson ja Jüri Ratas.
Kadri Simson ja Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimehe Kadri Simsoni sõnul on Jüri Ratase tänane otsus kandideerida Keskerakonna ridades Harju- ja Raplamaa valimisringkonnas ainuõige samm.

Simsoni sõnul on tegemist ringkonnaga, kus lähevad vastamisi Eesti tipp-poliitikud, vahendas erakonna pressiesindaja.

«Harju- ja Raplamaa valimisringkonna näol on tegemist piirkonnaga, kus jagatakse kõige enam mandaate ning see piirkond vajas võimalikult tugevat kandidaati. Kui võrrelda Jüri Ratase senist toetust valijate hulgas teiste kandidaatidega, siis ei Mikser, Rõivas ega Parts pole küündinud riigikogu valimistel Jüri Ratase tulemusteni,» sõnas Simson. Lisaks on ta veendunud, et erakonnakaaslase tänane otsus tagab selle, et Keskerakond teeb antud ringkonnas enda läbi aegade tugevama tulemuse.

Simson lisas, et kui vaadata viimase kahe aasta erakondade toetusreitinguid on selge, et valijatel on üha suurenev soov sotsiaalsema poliitika ning valitsuse järele.

«Nende valijate jaoks, kes ootavad valitsuselt sotsiaalsemat poliitikat ja värskeid ideid, on Jüri Ratas parim valik. On selge, et kui Eestis soovitakse läbi viia korralikku maksureformi, siis peab olema võimul tänasest erinev valitsus. Jüri otsus jätkata Keskerakonnas aitab meid kahtlemata sellel teel jõuliselt edasi minna,» ütles Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles