IRL hakkab jälle inimesi küsitlema

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

IRL alustab üleriigilise küsitlusega, et teada saada nende arvamust madalapalgaliste maksuvabastuse kohta. 

Küsitlus jõuab inimeste postkastidesse alates järgmisest nädalast. IRLi kodulehel on võimalik sellele vastata juba tänasest.

«Saadaval tagasisidel on IRLi jaoks väga suur väärtus, sest kogume kokku kümnete tuhandete eestimaalaste arvamuse nii IRLi poliitika kui Eesti elu kohta laiemalt. Tagasisidet arvestame oma valimisprogrammi koostamisel,» lubas IRLi peaministrikandidaat Juhan Parts.

Küsitluse pearõhk on suunatud madalapalgaliste maksuvabastuse reformile. IRLi rahvakogu käis augusti lõpus välja madalapalgaliste maksuvabastuse idee, mille järgi vabastataks 500 eurot teenivad inimesed tulumaksu maksmisest. 

«Küsitlusega soovime teada, mis on inimeste arvamus madalapalgaliste maksuvabastusest ning kuidas oleks seda kõige mõistlikum rakendada. Samuti uurime, mis on kõige olulisem teema või probleem Eestis ning mida tuleks teha, et elu läheks paremaks,» selgitas Parts.

Tegemist on IRLi kolmanda üleriigilise küsitlusega. Kahele eelmisele küsitlusele, mis toimusid aastatel 2011 ja 2013, vastas kokku rohkem kui 90 000 inimest üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles