Mart Sander pakub seinasodijate tabajatele preemiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander.
Mart Sander. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Telesaatejuhti ja muusikut Mart Sanderit pahandavad sodijad, kes rikuvad oma kritseldustega majaseinu, mistõttu pakub ta paharettide tabajale 10 000 krooni suurust preemiat.

«Tegu on väga karmi teiste vara rikkumisega, võrreldav näiteks vaateakende purukspeksmisega,» väitis Sander, kirjutas Õhtuleht.

Kuna linnavõim ja politsei pole Sanderi arvates rüvetaja tabamiseks erilisi pingutusi teinud, on ta nõus mätserdaja tabajale omast taskust maksma 10 000 krooni preemiat: "Las algab nõiajaht, aga linna kallal vandaalitsemist peab karmilt karistama!»

Munitsipaalpolitsei väitel saab väärteomenetluse korras sodijaid karistada siis, kui nad teolt tabatakse, kuid see on aga vähetõenäoline, sest enamasti on sirgeldajad alaealised, kes tegutsevad aegadel ja kohtades, kus liigub vähe inimesi.

«Kuna grafiti autorite tuvastamine on keeruline, siis kutsub mupo inimesi oma ümbruses tegutsevatest sodijatest teada andma,» teevad nad linnakodanikele üleskutse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles