Reforminoored: Ligi tagasiastumine on kahetsusväärne

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi lahkumas Stenbocki majast.
Jürgen Ligi lahkumas Stenbocki majast. Foto: Erik Prozes

Reformierakonna Noortekogu teatas, et Jürgen Ligi tagasiastumine rahandusministri kohalt tuli ootamatult, kuid nad tänavad ministrit tehtud töö eest.

«Jürgen on olnud ning on ka tulevikus paljudele noortele eeskujuks. Poliitikul peab olema julgust teha raskel ajal õigeid otsuseid. Täname Ligit Eesti majanduskriisist väljatüürimise ning korras rahanduse eest. Põhimõte, et me ei ela tulevaste põlvkondade arvelt on just tänu Jürgen Ligi sihikindla töö tulemusena ühiskonda juurdunud,» seisis Reforminoorte pressiteates.

«On kahetsusväärne, et  inimesi nagu Jürgen Ligi survestatakse tagasi astuma mitte halva töö, vaid kellegi poliitiliste ambitsioonide tõttu. Nagu endine rahandusminister ka ise mainis, oleks kõik võinud lõppeda palju kiiremini ja rahumeelsemalt,» sõnab Reformierakonna Noortekogu eestseisuse esimees Raul Kallaste.

Reforminoorte sõnul on Ligi oma sammu astunud ning tuginedes eelnevatele sõnavõttudele ootavad nad nüüd vastust ja järeldusi ka Jevgeni Ossinovskilt ning sotsiaaldemokraatidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles