Holsmer: minule pole ministrikohale asumise ettepanekut tehtud

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remo Holsmer.
Remo Holsmer. Foto: Postimees / Scanpix

Riigikogu rahanduskomisjoni reformierakondlasest liikme Remo Holsmeri sõnul ei ole tema saanud ettepanekut asuda Jürgen Ligi asemel rahandusministri ametisse.

«Minule ei ole keegi sellist ettepanekut teinud ja Taavi Rõivas ei ole sellest minuga rääkinud,» ütles Holsmer, keda on mainitud ühe võimaliku kandidaadina rahandusministri kohale.

Holsmeri sõnul ei soovi ta ette mingit positsiooni võtma hakata, eriti olukorras, kus ta ei ole saanud ettepanekut asuda rahandusministri kohale. «Iga ministriportfell on väga vastutusrikas ja kindlasti ei teeks ma kergekäeliselt otsust, kas asuda ministriametisse või mitte,» märkis Holsmer.

Ta lisas, et täna õhtul koguneb Reformierakonna juhatus ja selleks ajaks on Taavi Rõivas valmis kandidaadid välja käima või vähemalt andma ülevaate sellest, kelle ta oma meeskonda kutsub.

Oma Facebooki lehel postitatud kommentaari tõttu poliitskandaali keskmesse sattunud senine rahandusminister Jürgen Ligi teatas eile õhtul tagasiastumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles