Ratas kutsus valitsuse viimasel 100 päeval olema eriti kriitiline

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Keskerakond

Riigikogu aseesimees Jüri Ratas (Keskerakond) julgustab kõiki inimesi poliitikas aktiivselt kaasa rääkima ja valitsusele jäänud viimasel 100 päeval olema eriti kriitiline. 

«Traditsiooniliselt antakse uuele valitsusele sada kriitikavaba päeva, kuid viimased sada päeva enne riigikogu valimisi soovitan olla eriti kriitiline. Lugege hoolikalt erakondade programme ning tutvuge oma valimisringkonna kandidaatide seisukohtadega. Hinnake kriitiliselt, kas erakondadel on selge nägemus, kuidas pidurdada väljarännet ja viia Eesti rahvaarv taas tõusule,» soovitas Ratas.

«Arutage sõprade ja tuttavatega meie riigi põhilisi väljakutseid. Küsige julgelt parlamenti kandideerijatelt, mil viisil nad vähendavad piirkondlikku ja ühiskondlikku ebavõrdsust ning suurendavad Eesti inimeste heaolu. Valimisõigus on üheaegselt suur privileeg, aga kannab endas ka selget vastutust Eesti järgmise nelja aasta arengu ees. Aktiivselt kaasa rääkides saate valimistel langetada läbimõeldud ja kaalutletud otsuse,» rõhutas Jüri Ratas.

Samuti kutsus ta kindlasti kõiki märtsis valimistel osalema. «Iga valija saab anda oma hääle paberkandjal jaoskonnas või soovi korral kodust lahkumata interneti teel. Kõik valimisviisid on ühtviisi head. Põhiline on riigikogu valimistel oma seisukoht välja öelda, sest ainult siis saame inimeste ootustele vastava parlamendi koosseisu ja tegusa valitsuse,» lõpetas Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles