Nüüd on teeolud suurematel teedel jälle head

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udu maanteel.
Udu maanteel. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Valdavalt on sõidetavus head, kuigi libedust esineb vaid vähestes paikades ja paiguti piirab nähtavust udu, teatas maanteeamet.

Varahommikul oli sõidetavus põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt hea, kuid libedust esines Tallinn-Narva maanteel ning Kirde- ja Kagu-Eestis, kus paiguti piiras nähtavust tihe udu.

Eilse päeva jooksul juhtus liiklusõnnetus ilma tõttu vähemalt kahel inimesel. 49-aastane Arkadi ei valinud kiirust vastavalt teeoludele. Sõiduk sattus külglibisemisesse, mille tulemusena libises vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga BMW, mida juhtis 27-aastane Anatoli. Arkadi toimetati kiirabiga Ida-Viru Keskhaigla.

65-aastase Ado juhitud sõiduk Volkswagen sõitis T-kujulisel ristmikul otse teelt välja. Juhi sõnul ei märganud ta udu tõttu liiklusmärki «STOP». Sõidukis sai viga kaasreisijana viibinud 72-aastane Pille, kes toimetati kiirabiga Jõgeva Haiglasse.

Ööpäeva jooksul tabati 17 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti ja üks narkotarvitamistunnustega juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles