Jõesaar jätkab ERRi nõukogu esimehena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jõesaar
Andres Jõesaar Foto: Peeter Langovits / Postimees

Rahvusringhäälingu nõukogu otsustas mitte rahuldada nõukogu esimehe Andres Jõesaare avaldust kohalt lahkumiseks.

Nõukogu toetas oma tänasel istungil Jõesaare jätkamist liiklusõnnetuste asjaolude lõpliku selgumiseni, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Täiesti üksmeelselt leiti, et arutelu teemat käesoleval hetkel pole. Andres on ligi 10 aastat väga hästi juhtinud nõukogu. Ta on tubli mees. Kellelgi ei tule isegi mitte pähe, kes võiks ja suudaks teda praeguses situatsioonis asendada, sest ringhäälingu ees seisavad väga tõsised ülesanded,» kommenteeris nõukogu liige Igor Gräzin põhjust.

17. juulil hukkus Tallinnas Jõesaare autolt löögi saanud 17-aastane noormees, rolleril kaassõitjana olnud 16-aastane tüdruk viidi haiglasse. Politsei algatas õnnetuse asjaolude uurimiseks kriminaalmenetluse.

Avarii järel esitas Jõesaar avalduse nõukogu esimehe kohalt lahkumiseks, sest arvas, et on parem, kui ta liiklusõnnetuse uurimise ajal sel kohal ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles