Ukraina kaitseministeeriumist ja peastaabist vallandati 50 töötajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina kaitseminister Stepan Poltorak.
Ukraina kaitseminister Stepan Poltorak. Foto: SCANPIX

Ukraina kaitseministeeriumist ja relvajõudude peastaabist on viimasel ajal töökohustuste hooletussejätmise eest vallandatud üle 50 ametniku ning eelseisev atesteerimine võib seda arvu veelgi suurendada, ütles täna kaitseminister Stepan Poltorak.

«Vabaneme inimestest, kes töötasid ebaefektiivselt ja venitasid otsustega. Paljude suhtes on algatatud uurimine. Ja see on alles algus. Aasta lõpus, kui on selge, kes on kuidas töötanud, viime läbi kõigi tippametnike uue atesteerimise. Alustame aseministritest,» ütles Poltorak ministeeriumi pressitalituse teatel.

Minister lisas, et praegu koostatakse tegevohvitseridest reservi, kelle seast värvatakse asendajad atesteerimisel läbikukkunutele.

«Vabatahtlikud koguvad infot üksuste ülemate kohta, kellele tahaksin pakkuda tööd kaitseministeeriumis ja peastaabis. Otsime inimesi, kes suudaksid langetada raskeid, kuid õigeid otsuseid ning kellel oleks töötajate seas autoriteeti,» ütles Poltorak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles