Aastavahetusel puhkes Eestis 13 tulekahju

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Möödunud aasta viimasel päeval ja uue aasta esimestel tundidel puhkes Eesti eri paigus 13 tulekahju, milles inimesed siiski vigastada ei saanud.

Päästeameti korrapidaja teatel sai häirekeskus möödunud ööpäeval 29 päästekutset, millest 13 olid seotud tulekahjudega. Kolmel korral vajati päästjate abi liiklusavariide tagajärgede likvideerimisel.

Ainus suurem põleng puhkes uue aasta alguses Saaremaal, kus sai põlengus kannatada turismitalu hoone. Häirekeskus sai tulekahjust teate 19 minutit pärast südaööd, kui selgus, et Salme vallas Lahetaguse külas oli tuld võtnud turismitalule kuuluv maja. Päästjate saabudes põles kahekorruseline puidust hoone lahtise leegiga.

Tules hävis hoone katus ja sisustus. Päästjad hoidsid ära tule leviku lähedal asuvatele hoonetele. Kustutustööd lõpetati kella 4.07 ajal. Inimesed põlengus viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles