Operatsioonil käinud Savisaar on kriitilises seisundis

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Tartu Ülikooli Kliinikumi intensiivravi osakonnas viibiv Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar on raske infektsioonhaiguse tõttu kriitilises seisundis, teatas erakond.

Postimehe andmetel tehti juhitaval hingamisel ehk kunstlikus koomas hoitavale Savisaarele eile operatsioon.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Puki teatel on Savisaar Eesti parimate spetsialistide hoole all ning Keskerakond palub austada tema perekonna ja lähedaste privaatsust. «Anname rohkem infot, kui seda laekub,» lisas Pukk.

Pukk palub pressiteates hoiduda Tartu Ülikooli Kliinikumi töötajate töörahu häirimisest ning austada kliinikumi teiste patsientide ja nende lähedaste õigust privaatsusele. Haigla ei anna Savisaare tervisliku seisundi ega ravi kohta infot kellelegi teisele kui tema lähisugulastele.

Savisaare haiglas viibimise ajal täidab Tallinna linnapea kohuseid abilinnapea Kalle Klandorf ning Keskerakonda juhivad ja esindavad aseesimehed Enn Eesmaa ja Kadri Simson.

Eesmaa ei osanud kella 18 ajal öelda rohkem, kui et erakonnast viibib haiglas kohal peasekretär Priit Toobal ning Savisaare seisund on raske.

Keskerakonna esimeest on Tartus toetamas erakonna liikmed.
Keskerakonna esimeest on Tartus toetamas erakonna liikmed. Foto: Vahur Kalmre
Copy

Märksõnad

Tagasi üles