Tuli ohustas Pärnus Postipoisi trahterit

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Ringi tänaval põles puukuur.
Pärnus Ringi tänaval põles puukuur. Foto: Ardi Truija

Möödunud ööpäeva jooksul süttis põlema kolm puukuuri, neist kaks Pärnus. Seal ohustas tulekahju ka legendaarset Postipoisi trahterit.

Esimesest tulekahjust teatati häirekeskusele eile kell 12.30. Tallinnas Hooldekodu teel põles puukuur lahtise leegiga. Tules hävisid kaheksale korteri omanikule kuuluvad erinevad tööriistad, aiamööbel ja muu vara. Kuumakahjustusi said ka elumaja aknad ning kuuri lähedusse pargitud sõiduauto. Kustutustööd lõpetati kell 14.30.

Teine tulekahju sai alguse täna öösel kell 00.21 Pärnus Ringi tänaval. Sealgi põles lahtise leegiga puukuur, mis hävis tules. Hoiti ära tule levik lähedal asuvale elumajale. Kustutustööd lõpetati kell 2.10. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kell 3.45 teatati Häirekeskusele tulekahjust Pärnus Vee tänaval, kus põles samuti puukuur lahtise leegiga. Teataja sõnul olid tuld võtnud ka kõrval olevad hooned. Sündmusele saabunud päästjad Pärnu ja Pärnu-Jaagupi komandodest alustasid kohe kustutustöödega ning tulekahju lokaliseeriti kell 4.12. 

Tulekahju ajal levis tuli trahter Postipoiss katusele, mille kustutamiseks päästjad katuse avasid. 

Kustutustööd lõpetati kell 4.57. Sellegi tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

25. märtsil kell 5.40 teatati häirekeskusele tulekahjust Narvas Kurgi tänaval, kus ühel krundil põlesid ja hävisid  tules elumaja ja kõrvalhoone ning kõrvalkrundil hävis saun. Ära hoiti tule levik mitmele lähedal asuvale hoonele. Tulekahju lokaliseeriti kell 6.28.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles