Nelja Nepalis viibiva eestlasega pole endiselt ühendust saadud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nepali maavärin põhjustas Džomolungma nõlvadel laviine, milles võis kohaliku meedia teatel hukkuda üle 65 mägironija. Baaslaagris mäe jalamil viibis maavärina ajal ligi 1000 inimest. Päästjad püüavad vigastatuid helikopteritega minema toimetada.
Nepali maavärin põhjustas Džomolungma nõlvadel laviine, milles võis kohaliku meedia teatel hukkuda üle 65 mägironija. Baaslaagris mäe jalamil viibis maavärina ajal ligi 1000 inimest. Päästjad püüavad vigastatuid helikopteritega minema toimetada. Foto: SCANPIX

Välisministeerium pole nelja Nepalis viibiva Eesti kodanikuga endiselt ühendust saanud.

«Nelja inimesega meil endiselt kahjuks kontakti ei ole, aga muus osas on nii, nagu eile sai välja öeldud, et üks inimene on hukkunud ja teistega on kõik korras,» ütles välisministeeriumi pressiesindaja BNSile.

Praegustel andmetel viibis maavärina toimumise ajal Nepalis 31 Eesti kodanikku ja ühendust on saadud neist 26ga.

Pressiesindaja sõnul on osa inimestest viidud Katmandusse ja esmaspäeva varahommikuse seisuga ootas veel üks grupp oma lendu. Katmandust edasi lendamise kohta esialgu detailid puuduvad, kuna lahkujaid on väga palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles