Tallink: Madisoni ahistamisloos saab otsuse teha politsei

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Jaak Madison (EKRE)
Riigikogu liige Jaak Madison (EKRE) Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Tallinki sisejuurdluse käigus kogutud materjal toetas ettevõtte töötajate väiteid, mille kohaselt tungis Konservatiivsesse Rahvaerakonda kuuluv riigikogu liige Jaak Madison Tallinkis töötades kajutitesse ja ahistas oma naiskolleege.

Tallink alustas aprilli lõpus sisejuurdlust, et selgitada Madisoniga seotud väidete paikapidavust tema ametipositsioonist lähtuvate õiguste ja võimaluste kuritarvitamise kohta.

Tallinki kommunikatsioonijuhi Luulea Lääne sõnul on sisejuurdlus praeguseks lõppenud, kuid selle tulemusi ja materjale edastatakse vaid ametkondlike järelepärimiste peale. Küll kinnitas ta, et juurdluse käigus kogutud materjal toetas kannatanute väiteid. Lõpliku otsuse toimunu suhtes saab tema sõnul teha politsei.

Postimees kirjutas 23. aprillil, et Tallinki naistöötajad süüdistavad värske riigikogu liikmena juba kahe skandaali keskmesse sattunud Madisoni järeletehtud uksekaardiga nende kajutisse tungimises. Madison ise nimetas selliseid süüdistusi toona absurdseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles