Pätikampa tabada aidanu keeldub 10 000-kroonisest vaevatasust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuhulgas varastasid laamendajad kooli sööklast karastusjooke.
Muuhulgas varastasid laamendajad kooli sööklast karastusjooke. Foto: Raivo Tiikma/ Postimees

Suvel vandaalitses pätikamp Järvamaa kutsehariduskeskuses ja kooli direktor Rein Oselin lubas vandaalideni viiva informatsiooni eest 10 000 krooni maksta. Nüüdseks on viieliikmeline seltskond kinni peetud, kuid inimene, kes neid tabada aitas, on justkui kadunud.

«Tahaksin anda selle raha sellele inimesele, kes mulle tolle informatsiooni andis, aga kahjuks ei võta ta enam telefoni ja ei vasta meilile,» rääkis Oselin Reporter.ee'le, et vandaalide tabamiseni viinud vihje andjast pole enam midagi kuulda.

Koolimajas laamendanud noorukid lõhkusid juulis kahel ööl kutsehariduskeskuse aknaid ning varastasid koolisööklast kassa ja karastusjooke. Samuti murdsid poisid sisse Paide kesklinnas asuvasse kioskisse, kust varastasid tubakatooteid, ning hulgilattu, kust võtsid alkoholi.

Tegemist on 15-, 17- ja 19-aastaste poistega. Seda, kes nende tabamiseni viinud vihje andis, Oselin avaldama ei soostu, kuid tegemist olevat samuti noormehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles