Liikluses sai viga kaks mootorratturit ja üks noor rollerijuht

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres Kroonikeskuse ees põrkasid kokku kaubik Citroën ja mootorratas.
Rakveres Kroonikeskuse ees põrkasid kokku kaubik Citroën ja mootorratas. Foto: Marianne Loorents

Eile sai liikluses viga kaks mootorratturit ning üks rolleriga poiss.

Esimene liiklusõnnetus toimus eile kella 14.18 ajal Rakveres F.G. Adoffi tn. 11 maja ees. Mootorratas Honda, mida juhtis 25-aastane Heiki, alustas möödasõitu ees liikuvast ja vasakpöörde sooritamist alustavast kaubikust Citroen Jumper, mida juhtis 38-aastane Teet. Mootorrattur pidurdas, kaotas juhitavuse ja kukkus, libisedes vastu kaubikut ning seejärel vastu pargitud sõiduautot Mercedes-Benz.

Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada mootorrattur, kes toimetati Rakvere haigla EMO-sse ning lubati hiljem kodusele ravile.

Teine mootorratturiga õnnetus juhtus kella 16.49 paiku Kuressaares Lossi ja Pargi tänava ristmikul. Sõiduauto BMW 730I, mida juhtis 29-aastane mees, sooritas kõrvalteelt Lossi tänavale vasakpööret ning põrkas kokku sõidueesõigusega teel liikunud mootorrattaga Aprilia RS 125, mida juhtis 17-aastane noormees.

Õnnetuse tagajärjel mootorrattur kukkus ning toimetati Kuressaare haiglasse.

Lisaks toimus eile üks avarii rolleriga. Kell 17.36 sõitis Paides Laia ja Nooruse tänava ristmikul juhtimisõiguseta 14-aastane poiss rolleriga ette peateel liikunud sõiduautole Mercedes-Benz, mida juhtis 61-aastane mees.

Õnnetuse tagajärjel toimetati rollerijuht Järvamaa haiglasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles