Riigikogus toimub esmaspäeval ka teine lisaistung

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Riigikogu esimees Eiki Nestor kutsus täna esmaspäevaks kokku ka teise täiendava istungi.

Esimesel, kell 11 algaval lisaistungil tulevad teisele lugemisele maksumuudatuste, lapsetoetuste tõusu ja madalapalgaliste tagasimakse süsteemi eelnõu, mille vastuvõtmise sidus valitsus eile usaldusküsimusega. Eelnõude arutelul esineb esmalt riigikogu ees valitsuse esindaja, seejärel saavad kõik soovijad sõna võtta läbirääkimistel ja siis toimub lõpphääletus. Muudatusettepanekute läbivaatamist usaldusküsimusega seotud eelnõude puhul ei toimu.

Lisaks kolmele koalitsioonilepingust tulenevale eelnõule on istungi päevakorras põlevkivi kaevandamist reguleeriva eelnõu teine lugemine, samuti on opositsioon teatanud plaanist algatada peaminister Taavi Rõivase umbusaldusavaldus.

Teine täiendav istung algab esmaspäeval tund pärast esimese istungi lõppu, teatas riigikogu pressiteenistus. Sellel istungil toimub päevakorra kohaselt investeerimisfondide seadust muutva ning põlevkivi kaevandamist reguleeriva eelnõu lõpphääletus ning kollektiivse töötüli lahendamise seaduse eelnõu esimene lugemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles