Ööpäev politseiga: end paljastavad mehed, lambad sõiduteel, kadunud pereliikmed

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambad. Foto on illustratiivne.
Lambad. Foto on illustratiivne. Foto: Ove Maidla

Joobes mehed, agressiivne naisterahvas, lambakari sõiduteel ning kadunud pereliikmed on vaid mõned üksikud näited väljakutsetest, mis politseile ööpäeva jooksul tehakse. Et inimesed korrakaitsjate töö köögipoolest aimu saaks, postitab Politsei- ja Piirivalveamet 24 tunni jooksul numbrile 112 tulnud infot Facebooki.

Väljakutsete maraton algas neljapäeva ööl vastu reedet rahulikult, isegi tavapäraseid väljakutseid Tallinna vanalinna baaridesse ei olnud. Varahommikul pakkus häirekeskuses suurimat elevust teade, et Tallinna lauluväljakul on märgatud liikumas kuut metssiga. 

VARGUS: kell 07.19 anti teada, et öö jooksul on Jõhvi linnas kinnisel territooriumil pargitud sõidukitest kütust varastatud.

AVALIK KORD: Kell 7.57 tuli teade, et Nõmmel on märgatud meest, kes paljastas end sobimatult.

KADUNUD ISIK: Mures inimene andis kell 8.25 teada, et tema pereliige lahkus eile kodust ja pole siiani tagasi tulnud. Olukord lahenes kiiresti kuna selgus, et kadunud isik asub kainestusmajas.

JOOBES ISIK: kell 8.33 teatati, et Tartus lebab kõnniteel meesterahvas, kelle tervis tundub üldiselt korras olevat, kuid alkoholiga näib olevat liiale mindud. Sama mehe kohta tuli veel kaks teadet. Sündmuskohal käinud patrull selgitas välja, et mehel siiski joovet ei olnud ning ka kiirabi abi ta ei vajanud. Lubas oma teed minna.

VARGUS: Kell 8.48 teatas turvafirma, et nende poole on pöördunud turist, kellel on ära varastatud rahakott dokumentidega. Turist palub end saatkonda viia.

LIIKLUS: 9.05 teatati, et Tallinn-Narva maanteel seisab kopp, mis võib jõkke vajuda, kuna jõe kaldast on osa lahti vajunud.

ABIPALVE: 9.11 paluti Tartust, et politsei kontrolliks ühe lapse heaolu.

ABIPALVE: 9.18 palusid politsei abi Ahtme kiirabiarstid, et haiglasse viia agressiivne naisterahvas.

LIIKLUS: kell 9.33 anti teada, et Haapsalust umbes 15 km Tallinna poole on teel sadakond lammast, kes võivad ise viga saada või teistele sekeldusi põhjustada. Olukorra kiireks lahendamiseks võttis välijuht ühendust lammaste arvatava omanikuga.

LIIKLUS: kell 9.50 anti teada, et Lääne-Virumaal Haljala vallas on märgatud ohtliku sõidustiiliga juhti.

JOOBES ISIK: kell 9.54 teatati Pärnust, et abi on vaja seitsme joobes mehe korrale kutsumisega, kellest üks ei taha lahkuda ning vehib kätega.

LIIKLUSÕNNETUS: Kell 9.56 teatas liikleja, et tagurdas otsa parkivale sõidukile ning palub politsei abi, et ta saaks auto omanikuga ühendust võtta. Keegi õnnetuses viga ei saanud.

AVALIK KORD: kell 10.24 teatati Tartu valla alevikust, et avalikus kohas nähti meest, kes end sobimatult paljastas.

INFO: kell 10.28 teatas mees Tallinna-Tartu maanteelt, et talle pakuti väidetavalt katkise auto juures müüa kuldsõrmust. Helistaja kahtlustab pettust. 

INFO: kell 11.06 tuli teade, et bussiga reisinud mees oli oma koti unustanud peatuses pingile. Varasemalt oli politseile teatatud samast kohast leitud kotist ning politsei viis koti omanikule tagasi.

LIIKLUS: kell 12.11 teatati Pärnu-Ikla maanteel liikuvast ohtlikke manöövreid tegevast veoautost.

KONFLIKT: Kell 12.11 teatati konfliktist Pirital korteri omaniku ning ühistu vahel.

VARGUS: Kell 12.33 teatas turvamees Piritalt, et soovib üle anda varguses kahtlustatava inimese.

JOOBES JUHT: kell 12.48 teatati Pärnus autojuhist, keda nähti enne rooli istumist alkoholi joomas.

INFO: kell 12.56 antakse teada, et Rakveres käivitub seisva auto signaal juba teist päeva ja häirib teatajat.

JOOBES JUHT: kell 13.34 anti Haapsalus teada joobes mehest, kes hakkab kohe autoga sõitma. Autos on veel naine ja lapsed.

INFO: kell 13.34 teatas inimene, et Paldiski linnas kogunevad õhtuti kiirust ületavad mootorratturid.

JOOBES INIMENE: kell 15.22 andis Võru linnas joobes inimene teada, et soovib minna kainestusmajja, kuna buss koju ei sõida ja sõpru järgi kutsuda ka pole.

Politsei tegemistele saab kaasa elada siin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles