Riigikogu erakorralisel istungil võib jutuks tulla ka Kreeka olukord

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Eiki Nestor.
Pildil Eiki Nestor. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Valitsus võib riigikogu kokku kutsuda juba tuleval neljapäeval, et lisaks uue välisministri ametisse nimetamisele vaagida ka Kreeka arenguid.

«Suure tõenäosusega vabariigi valitsus taotleb riigikogu kokkutulemist,» ütles BNS-ile riigikogu esimees Eiki Nestor, kelle sõnul võetakse väga suure tõenäosusega päevakorda ka Kreeka temaatika. «Kõige rohkem päevakorras olevaid küsimusi, nagu näiteks Kreeka, ilmselt vältida ei saa.»

«Mõistlik oleks praegu arutada töiseid teemasid ja kindlasti peaks ka uus välisminister saama tööle hakata – enne riigikogu istungit annab ta vande. Ma loodan, et valitsus sellise ettepaneku teeb ja riigikogu neljapäeval kokku tuleb,» märkis Nestor.

Riigikogu II aseesimehe Jüri Ratase sõnul pole istungi päevakord veel paigas. «Ma tean, et seda otsitakse – neid teemasid, mida lisaks välisministri ametivandele arutada –, aga ma arvan, et see saab paika hiljemalt kolm päeva enne istungi kokkukutsumist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles