Eestlane ründas Horvaatia piiripunktis tollitöötajat

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia piiripolitsei.
Horvaatia piiripolitsei. Foto: Reuters / Scanpix

Eestlasest matkaauto juht hakkas kolmapäeval Montenegro ja Horvaatia vahelises piiripunktis märatsema ja üritas tollitöötajat pussitada, ametnikud võtsid mehe kinni ja paigutasid ta Dubrovniku haiglasse, kirjutab Dubrovački dnevnik.

Eesti numbrimärkidega matkaauto sisenes Horvaatia Karasovići piiriületuspunkti kolmapäeval kella 14.20 ajal. Autot juhtinud 43-aastane Eesti kodanik ärritus sõidukisse sisenenud tollitöötaja peale ja üritas teda terava esemega rünnata. Tolliametnikul õnnestus sõidukist põgeneda.

Seejärel lukustas mees sõiduki uksed, avas katuseluugi, võttis kõik riided seljast ja sõimas kõva häälega kõiki piiripunkti ametnikke. Politsei viskas mehe rahustamiseks sõidukisse pisargaasiballooni, mis sundis mehe autost välja hüppama ja joostes põgenema. Politsei pidas mehe füüsilist jõudu kasutades kinni.

Politsei toimetas mehe Dubroviku haiglasse. Prokuratuur alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles