Ligi: tänan pakkumast, aga mul on juba kõrge eurokoht

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi (RE) kirjutas sotsiaalmeedias, et praegusel hetkel tahab ta jätkata oma tööd ministrina ning ei ole huvitatud pürgimast kõrgele kohale Euroopa Liidus.

«Tänan pakkumast, aga mul on juba kõrge eurokoht - ühes toredas liikmesriigis. mu meelest huvitavam ja mõnusamas kui on steriilsed Liidu pealinnad, kus ma elada ei tahaks. Käisin seal äsja jälle ja tundsin jälle sama tunnet,» kirjutas Ligi Facebookis.

Minister nentis oma postituses, et alati on kehv teistsuguste tööde ja kohtade pakkumisi kommenteerida ja nii uudist tekitada, ent samas on ka kehv kommenteerimata jätta, sest siis tuleb uudis, mida on kehv kommeteerida.

«Ma igatahes teen oma tööd nii, nagu see oleks igavene ja nagu seda saaksin teha ainult mina, teades, et ta igavene pole, et pean ta ära jõudma teha, et teda tahaks ise teha palju teist ja et palju palju teist tahaks, et mina teda ei teeks,» kirjutas Ligi.

«See ongi vist selle kohta praegu kõik. Aga pärast, siis kui nood paljud paljud on tolle tahtmise saanud, tuleb mu jaoks võib-olla midagi muud. Või tuleb teha, et tuleks. Poliitikas igatahes tuleb alati teha tahtmata teada, mis enda jaoks tuleb,» lisas ta.

Postimees kirjutas täna, et kevadistel võimukõnelustel oli jagamisel ka mitu kõrget ametikohta – lisaks ministripositsioonidele oli juttu võimalikust uuest presidendist, aga ka Euroopa Kontrollikoja Eesti esindajast. Sellele kohale on juba üsna ammu silma peale pannud Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) juhtpoliitik Juhan Parts ning Postimehe andmetel on eurotööst huvitatud ka praegune haridusminister Jürgen Ligi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles