Fotod: Keilas varises kivimüür autodele peale

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal varises Keilas lammutustööde käigus kokku kunagise kaupluse kivimüür, varingu alla jäi kolm autot.

Häirekeskus sai täna kella poole ühe ajal teate, et Keilas varises endise Tallinna kaupluse paekivimüür autodele peale. Põhja päästekeskuse pressiesindaja ütles Postimehele, et tõenäoliselt varises kivimüür kokku kõrvalasunud suure liivahunniku raskuse all.

Varingu järel sai kahjustada kolm autot - üks neist jäi täielikult varingu alla, teisel varises kivihunnik kapoti peale ning kolmas sai kergemaid kahjustusi. Põhja päästekeskuse kinnitusel ei saanud õnnetuses ükski inimene viga.

Peatöövõtja Svatekbalt OÜ juht Jaak Tromp ütles Postimehele, et kahju kindlasti hüvitatakse. «Üks väga vana müür, mis oli halvasti ehitatud, andis vibratsioonile järgi ja seetõttu see kokku kukkuski,» selgitas ta.

«Ka naaberühistu esinaine teadis seda väga hästi ja ütles isegi, et see oleks nii või naa kokku kokkunud,» lisas Tromp, kelle sõnul olid varingu alla jäänud autod pargitud haljasajale, mis tegelikult ei olnud parkimiseks ette nähtud.

Liivahunnik müüri kõrval. Foto:
Liivahunnik müüri kõrval. Foto: Foto: Keila linn / Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles