Piirivalvurid leidsid Lämmijärvest mehe surnukeha

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lämmijärv
Lämmijärv Foto: Margus Ansu

Piirivalvurid leidsid täna hommikul Lämmijärvest surnuna keskealise mehe, tõenäoliselt on tegu nädala eest järvel paadiõnnetuses kadunuks jäänud 47-aastase mehega.

Politsei- ja piirivalveameti teatel teatasid Mehikoorma piirivalvurid täna kella 10.30 ajal, et leidsid Saarepera sadama lähedusest mehe surnukeha ning suure tõenäosusega on tegu inimesega, kes jäi kadunuks 14. septembri õhtul. Mehe isiku tuvastamisel teeb amet koostööd Vene piirivalvega.

Lämmijärvel jäi mees kadunuks eelmise nädala esmaspäeva õhtul, kui järvel läks ümber paat kahe Pihkvast pärit kalastajaga. Esialgse info järgi läks paat ümber Vene Föderatsiooni poolel ning kandus tuulega Eesti vetesse. Salo saare lähedal märkas hulpivat paati üks Beresje küla elanik, kes teatas sellest Värska kordonisse.

Üks mees jõudis samal õhtul omal jõul kaldale ning teise otsimiseks käivitas politsei otsinguoperatsiooni, milles osalesid Mehikoorma, Värska ja Varnja piirivalvurid. Otsingutesse oli kaasatud ka politsei- ja piirivalve lennusalga kopter ja lennuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles