Kohus mõistis mehe tapmise eest 12 aastaks vangi

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Harju maakohus tunnistas Toomas Truusi süüdi teistkordses tapmises ja mõistis talle karistuseks 12 aasta pikkuse vangistuse.

Karistuse kandmise algusajaks loetakse Truusi (41) kahtlustatavana kinnipidamise päeva tänavu 6. aprillil. Lisaks mõisteti mehelt riigi tuludesse sundraha esimese astme kuriteo eest 975 eurot ja menetluskulud 4840  eurot, teatas Harju maakohtu pressinõunik.

Põhja ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse kohaselt tuvastati eeluurimisega, et 6. aprilli hommikul kella 7 ja 12 vahelisel ajal tungis Truus Tallinnas Logi tänava lähedal asuval tühermaal kallale Igorile, pekstes teda rusikate ja jalgadega nii tugevasti, et Igor suri sündmuskohal.

Kohtuistungil tunnistas Truus end tapmises süüdi. Kuna süüdimõistetu, tema kaitsja ja prokurör loobusid otsuse edasi kaebamisest, jõustub otsus esmaspäeval, 19. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles