Narvas hukkus tulekahjus 56-aastane mees

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Tomson/Õhtuleht

Täna kella 14 paiku sai häirekeskus teate tulekahjust Narvas aiandusühistus Solnetšnoje. Põlevast suvilast toodi välja mees, kelle elu ei õnnestunud paraku enam päästa.

Häirekeskus sai teate, et Narvas aiandusühistus Solnetšnoje Aasta tänaval põleb suvila lahtise leegiga. Esimesena jõudsid sündmuskohale Narva päästekomando päästjad ning kiirabi.

Kell 14.12 tõid päästjad majast välja 56-aastase mehe, keda kiirabil enam elustada ei õnnestunud. Rohkem inimesi hoones ei olnud.

Tulele saadi piir kella 14.40 paiku ning järelkustutustööd lõpetati kell 16.20 paiku.

Ida päästekeskuse valvemenetleja Urmas Grüningu sõnul sai esialgsel hinnangul tulekahju alguse elektriseadmest, täpsemalt elektrilisest soojenduskotist. Tulekolle asus voodi jalutsis, sealt levis tuli kiiresti edasi.

«Oma elu selles tulekahjus kaotanud mees elas selles aiamajas alaliselt. Suitsuandurit, mis oleks võinud varakult teavitada tulekahjust, kahjuks seal ei olnud,» lisas valvemenetleja.

Sel aastal on Ida-Virumaal tules elu kaotanud juba viis inimest, Eestis kokku on tulekahjudes hukkunud 38 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles