Ühele
15 g külmutatud spinatit
pool munavalget
20 g kooritud krevette
20 g kohafileed
20 g kammkarbi liha
soola, pipart, suhkrut
100 g kanapuljongit (valmiskujul)
2 g kartulitärklist
Ühele
15 g külmutatud spinatit
pool munavalget
20 g kooritud krevette
20 g kohafileed
20 g kammkarbi liha
soola, pipart, suhkrut
100 g kanapuljongit (valmiskujul)
2 g kartulitärklist
Tükelda kala ja mereannid u 1,5 cm tükkideks, haki spinat. Keeda paar minutit soolaga maitsestatud vees. Seejärel tõsta keedetud kala- ja mereannitükid keevasse kalapuljongisse, lase keema tõusta ja lisa supile veega segatud tärklis, et supp kergelt pakseneks. Sega omavahel spinat ja muna, lisa supile. Kuumuta keemiseni, maitsesta ja serveeri.