Spinatisupp mereandidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spinatisupp mereandidega
Spinatisupp mereandidega Foto: René Velli

Ühele

15 g külmutatud spinatit
pool munavalget
20 g kooritud krevette
20 g kohafileed
20 g kammkarbi liha
soola, pipart, suhkrut
100 g kanapuljongit (valmiskujul)
2 g kartulitärklist
 

Tükelda kala ja mereannid u 1,5 cm tükkideks, haki spinat. Keeda paar minutit soolaga maitsestatud vees. Seejärel tõsta keedetud kala- ja mereannitükid keevasse kalapuljongisse, lase keema tõusta ja lisa supile veega segatud tärklis, et supp kergelt pakseneks. Sega omavahel spinat ja muna, lisa supile. Kuumuta keemiseni, maitsesta ja serveeri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles