Kapsasalat lehepadjal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapsasalat lehepadjal
Kapsasalat lehepadjal Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

1 väike kapsapea (eemalda juurikas, viiluta õhukeselt)
1 kooritud ja riivitud suurem porgand
10 viilutatud redist
5 varretäit hakitud rohelist sibulat
2 viilutatud sellerivart
2 sl suhkrut (või 1 sl ja 0,5 dl rosinaid)
2 dl jogurtit
2 sl valgeveiniäädikat
2 tl magusat sinepit
soola-pipart maitseks
serveerimiseks rohelisi salatilehti
 

Klopi jogurt, sinep, suhkur, äädikas ja sool-pipar kastmeks. Tõsta suuremasse kaussi kõik köögiviljad ning vala kaste peale. Sega läbi ja jäta 10–20 minutiks külmikusse maitsestuma. Tõsta igale salatilehele portsuke ning mähi soovi korral pealt kergelt kokku. Võid kinnituseks torgata kokteilitiku või siduda rohelise sibulaga “kingikeseks”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles