Arvatavat pedofiili ähvardab viieaastane vangistus

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Joonas.
Andre Joonas. Foto: Politsei

Prokurör nõudis täna Harju maakohtus kinnitse uste taga jätkunud protsessil poisi ja tüdruku seksuaalses ahistamises süüdistatavale mehele viieaastast vangistust.

Põhja ringkonnaprokuröri Saskia Kase sõnul on 37-aastase Andre Joonase süü sugukire vägivaldses rahuldamises lastega tõendatud ning teda tuleb karistada reaalse vangistusega, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR Uudistele.

Joonase kaitsja vandeadvokaat Rein Kiviloo leidis, et tema kaitsealuse süü ei ole tõendatud ning ta tuleks kogus süüdistuse ulatuses õigeks mõista.

Süüdistuse järgi ahistas Joonas mullu 20. juulil Harjumaal ühes pargis seal kõndinud 12-aastast poissi ning sama aasta 17. augustil ühes korteris kaheksa-aastast tüdrukut, mees sundis lapsi tema sugukirge rahuldama.

Politsei võttis ka varem seksuaalkuritegude eest karistatud Joonase kinni mullu 21. augustil ning kohtu loal ta vahistati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles