Priit Toobal meelitas eravestlustes koolipoisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

«Kena keha.»

«Sry... see oli vbl liiga gay.»

«Tänapäeval pidi kõik  bi’d olema :D seega cool :D»

«Kunagi võiks koos viina juua :D»

«Mõtlesin, et teeks saunaka ja viskaks viina :D»

Need laused adresseeris Keskerakonna kõrge funktsionäär ja riigikogu liige Priit Toobal hiljutises Facebooki eravestluses 16-aastasele gümnaasiumipoisile. Mõned tunnid pärast Postimehes ilmuva uuriva ajakirjanduse loost teada saamist teatas Toobal parlamendist tagasiastumisest, põhjendades seda sooviga kaitsta riigikogu mainet.

Loe lisaks:

Intervjuu Toobaliga: need väited on rumalad

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ei soovinud konkreetseid vestlusi koolipoistega kommenteerida.

Toobali kirjavahetus kooliõpilasega Facebookis
 

6. november. Pealtnäha tavaline võrkpallivõistlus ühes Eesti gümnaasiumis. Päeva viimaseks mänguks, kui koduvõistkond kohtus naaberkooliga, saabus kooliõpilastest publiku sekka kohalikus valimisringkonnas aastaid kandideerinud Keskerakonna peasekretär Priit Toobal.

Koduvõistkonna kaotusega lõppenud mäng tähendas Toobalile sedavõrd palju, et veel samal õhtul said kolm palliplatsil käinud koolinoort – kõik noormehed, kelle nimed ta välja uuris – temalt Facebookis sõbrakutse. Kohe asus rahvasaadik nendega ka eravestlusse.

Copy
Tagasi üles