Kariibi kook

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kariibi kook
Kariibi kook Foto: Kristjan Lepp

8 portsu
3 muna
650 ml piima
350 g suhkrut
125 g nisujahu
3 sl mett
1 apelsin
rummijäätist
värsket piparmünti
 

1. Kuumuta piim, ära keeda!
2. Klopi munad, suhkur ja jahu ühtlaseks massiks, lisa piim.
3. Vala väikestesse küpsetusvormidesse.
4. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures 20 minutit.
5. Koori ja fileeri apelsin, glaseeri lõigud meega.
6. Aseta taldrikule koogike, sellele apelsinilõiguke, rummijäätisepall ja kõige tipuks mündileht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles