Varas ja kelm mõisteti tingimisi vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare kohtumajas mõisteti eile tingimisi vangi noormees, kes kaks aastat tagasi varastas erinevaid esemeid nii Ansekülast kui ka rendifirmadelt.

«Ma ei ole nüüd enam kaks aastat pahandustesse sattunud,» kinnitas 22-aastane Markus kohtus oma tegu kahetsedes, kirjutas Saarte Hääl.

Süüdistuse järgi varastas Markus 2008. aasta augustist Salme vallas Ansekülast kaks metallist autokaalu väärtusega 24 800 krooni. Lisaks rentis ta Ramirendist kaks süvaveepumpa, jättes need aga tagastamata ning müüs maha, tekitades Ramirendile 25 470 krooni kahju.

Päev hiljem rentis noormees Siim Ehitusest laseri, mida ta samuti ei tagastanud, vaid müüs maha ja tekitati kahju 23 050 krooni.

Markus tunnistati süüdi nii varguses kui ka kelmuses ning talle mõisteti kaheksa kuu pikkune vangistus tingimisi 18 kuu pikkuse katseajaga, mil ta on allutatud käitumiskontrollile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles