EÜL: tööandjad tõestasid enda vastutustundetust

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Mälzer
Maris Mälzer Foto: Peeter Langovits

Eesti Üliõpilaskondade Liidu (EÜL) hinnangul tõestas Tööandjate Keskliit oma täna tehtud avaldusega vastutustunde puudumist.

EÜLi juhatuse esimehe Maris Mälzeri sõnul on tööandjate eesmärk piirata kõrghariduse omandamise võimalusi Eestis ning sundida üliõpilasi asuma õppima välismaal.

«Idee, et kõrgkoolis õppimiseks peaksid üliõpilased võtma õppelaenu, viib selleni, et kõrghariduse omandamine Eestis muutub paljudele meie tudengitele võimatuks. Andekatele tudengitele muutub atraktiivsemaks õpingute alustamine Rootsi, Soome või Taani kõrgkoolides. Tööandjad näitavad oma ideega üles hoolimatust Eesti ühiskonna ning selle tuleviku suhtes,» ütles EÜLi juhatuse esimees Maris Mälzer.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mis esindab Eesti tudengkonda. EÜLi peamine eesmärk on esindada Eesti üliõpilaste hariduslikke, kultuurilisi ja sotsiaalseid huve ning kaitsta tudengite õigusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles