Saaremaad 25-krooniste põud aasta lõpul ei kimbuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kroonid.
Eesti kroonid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui järgmise nädala esmaspäevast hakatakse Eestis euro jaoks seadistama pangaautomaate, mis tähendab, et väikseimaks saadaolevaks kupüüriks on 100-kroonine, on saarlased õnnelikumas olukorras ja saavad 25-krooniseid automaatidest kuni aasta lõpuni.

SEB panga Kuressaare kontori juht Aivar Sõrm kinnitas, et kui Eesti mastaabis tuleb sularahaautomaate ümber seadistada, Saaremaa selles mõttes veidi õnnelikumas olukorras, kirjutas Saarte Hääl.

«Teatud org-tehnilistel põhjustel oli siin võimalik asi lahendada teisiti ja Saaremaal on 25-kroonised SEB automaatides käibel kuni võiduka lõpuni ehk 31. detsembri õhtuni ja siinsetel klientidel selle probleemiga tegemist ei tule,» kinnitas Sõrm.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivase sõnul saab nendegi sularahaautomaatidest 25-, 100- ja 500-krooniseid detsembri lõpuni.

Nordea Kuressaare kontori juhataja Ülle Koppel rääkis, et nende sularahaautomaadid väljastatavad kõiki kroonikupüüre peaaegu detsembri lõpuni.

«Tõsi, et valmistada automaate ette eurode väljastamiseks, 25-krooniseid alates 22. detsembrist sularahaautomaatidesse enam ei lisata,» tunnistas Koppel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles