24 tk
24 mahlast kuivatatud datlit, kivi eemaldatud
12 viilu peekonit, pikuti poolitatud
3 sl pehmet kitsejuustu (või meelepärase maitsega toorjuustu)
24 mandlit (rösti ahjus, kuni need on kergelt pruunikad)
24 tk
24 mahlast kuivatatud datlit, kivi eemaldatud
12 viilu peekonit, pikuti poolitatud
3 sl pehmet kitsejuustu (või meelepärase maitsega toorjuustu)
24 mandlit (rösti ahjus, kuni need on kergelt pruunikad)
Eelkuumuta ahi 230 kraadini. Laota “avatud” datlid ahjuplaadile ning aseta neisse igasse mandel. Tõsta väikse lusikaga (või kasuta tordipritsi) pisut pehmet juustu. Vajuta ava väheke koomale ning keera datlid siis peekonisse. Küpseta 6–8 minutit, kuni peekon on mõnusalt krõbe. Serveeri suupistena mõne vinge kokteili seltsis.