Samantha snäkk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha snäkk
Samantha snäkk Foto: Jaan Heinmaa

24 tk

24 mahlast kuivatatud datlit, kivi eemaldatud
12 viilu peekonit, pikuti poolitatud
3 sl pehmet kitsejuustu (või meelepärase maitsega toorjuustu)
24 mandlit (rösti ahjus, kuni need on kergelt pruunikad)
 

Eelkuumuta ahi 230 kraadini. Laota “avatud” datlid ahjuplaadile ning aseta neisse igasse mandel. Tõsta väikse lusikaga (või kasuta tordipritsi) pisut pehmet juustu. Vajuta ava väheke koomale ning keera datlid siis peekonisse. Küpseta 6–8 minutit, kuni peekon on mõnusalt krõbe. Serveeri suupistena mõne vinge kokteili seltsis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles