ETV heidab vaataja oluliste sündmuste keskele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetuse saatejuhid
Aastavahetuse saatejuhid Foto: ERR

Eesti Televisioon lubab, et nende aastavahetusprogramm tuleb eriline, sest sündmused, mida eestlased uue aasta saabudes tähistavad, teevad ajalugu ja ETV läheb aasta viimasel ning esimese päeva hakul eetrisse just nende suurte sündmuste keskelt. Tähistatakse euro ja Euroopa kultuuripealinna tiitli saabumist Eestisse.

Otse-reportaaže rahva seast teevad õhtujuhid Anu Välba ja Marko Kaljuveer ning tähtis roll on ka Anatoli Tafitšukil, kes plaanib vaatajateni tuua kõige erilisemad seigad, mis pidustuste käigus juhtuvad.

Lisaks on kaameratega üle Eesti väljas Margus Saar, Jüri Muttika ja Roald Johannson, et vahendada kohalikke sündmusi Kihnust Narvani.

Aastavahetus

Esimene otselülitus läheb eetrisse 31. detsembril kell 17.05. Otselülituste vahel näeb aastavahetuse oodatud saateid.

Kell 18.55 algab sarja «Õnne 13» aasta viimane osa, kus . Laine on pähe võtnud, et koos Eesti krooni kadumisega saabub väike maailmalõpp ja pidulauda katta ei tohi.

Kell 19.25 ja 21.35 jõuab ekraanile nostalgiline saade «Kustuv tuluke: ENSV ja Regatt», kus sarja «ENSV» tegelased pidutsevad nõuka-aja vaimus ja muusikat teeb 80ndate hitte mängiv Regatt.

Kell 21.15 pakub libauudiseid Rohke Debelakk ja uute «Tujurikkuja» sketšidega tulevad kell 22.10 tuju tõstma Märt Avandi ja Ott Sepp.

Pärast Avandit ja Seppa on aga Henrik Normanni kord ja kell 23.05 läheb eetrisse «Edekabel».

Pärast südaöiste otselülituste lõppu näitab ETV algusega kell 1 esimest korda tele-eetris ühe kõige populaarsema ja kaasahaaravama folkbändi Vägilased kontserti, mis salvestati Viljandi Folgil sel suvel sarjas «ETV Live».

Uus aasta

1. jaanuari hommikul kell 9.55 näeb äsja salvestatud heategevuskontserti «Muusika me sees ja ümber», kus Raadio Laululapsed esitavad Kadri Hundi juhendamisel Tõnis Kõrvitsa muusikat, Leopoldi ja Mõmmi laule ja palju muid kõigile televiisorist tuntud palu. Kontserdi teine osa on ETVs 2. jaanuari hommikul.

Reet Linna uue aasta muusikavalik «Estraadimosaiik: ajast ja arust» on eetris kell 11.15.

Aasta esimesel päeval on kavas veel traditsiooniline Viini Filharmoonikute uusaastakontsert kell 12.15 ning õhtul, algusega kell 18, Eesti Kontserdi uusaastakontsert.

Lapsed näevad kell 16.15 ja 17.05 muusikali «Detektiiv Lotte» 1. ja 2. osa.

Kell 15.40 saab vaadata värsket intervjuusaadet, kus ollakse külas Kristina Šmigunil ning saate autorid on Anu Välba ja Elo Selirand.

1. jaanuari uus omamaine mängufilm ETVs on «Lumekuninganna», mis valmis Eesti-Norra koostöös sel aastal ja see algab kell 21.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles