Eesti Lotos vormistas võidu kaks lotomiljonäri

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eesti Loto teatel võivad lotomiljonäride read sel aastal veelgi täieneda, täna käis oma võitu vormistas korraga kaks inimest.

Viking Lotto kohaliku 5+1 võidutasandi võit summas 1 190 959 krooni läks Valgamaale. Võitjaks osutus juristina töötav mees, kes sai teate võidu kohta telefoni teel Eesti Loto esindajalt.

Mees arvas, et võidusumma kulub emotsioonidele, mitte asjadele ning lisas, et lähemad sõbrad on võidust teadlikud ja esimene tähistaminegi oli juba ära.

Bingo Loto täismängu ühe miljoni kroonine võit läks Tartumaale. Noorele perele tõi võidu internetist ostetud pilet ning võidusumma läheb poolelioleva maja ehitustööde lõpetamiseks, mille jaoks seni pole raha jätkunud.

Lotomiljonäride read võivad veel sel aastal veelgi täieneda, sest ka järgmise nädala kolmapäeva Bingo Loto loosimise täismängu võidufondiks garanteerib Eesti Loto miljon krooni.

See tähendab, et Bingo Loto täismängu võidufondi lisab Eesti Loto just sellise rahasumma, et täismängu võidufond kokku on miljon krooni.

Eestis on praegu kokku 107 lotomiljonäri, neist kümme said oma võidud tänavu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles