Poola laevatehas on Eesti parvlaevade ehitusega graafikust maas (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama esindajad Remontowa laevatehases tutvumas reisiparvlaevade ehitusega.
Tallinna Sadama esindajad Remontowa laevatehases tutvumas reisiparvlaevade ehitusega. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Poola laevatehas, mis ehitab Tallinna Sadamale kahte uut parvlaeva, on jäänud elektritöödega graafikust maha.

Tallinna Sadama juhid käisid Poolas Remontowa laevatehases, kus ehitatakse kahte Virtsu-Kuivastu liinil sõitma hakkavat laeva, kirjutas ERRi uudisteportaal. Poola ettevõte tunnistas, et on jäänud elektritöödega umbes kuu aja võrra graafikust maha, samas näevad plaanid endiselt ette, et tähtajaks on laevad valmis.

Tallinna Sadama tütarfirma TS Laevad juht Kaido Padar ütles «Aktuaalsele kaamerale», et igaks juhuks pannakse siiski paika varuplaanid, mis puhul oleks üks laev võimalik ajutiselt näiteks rentida.

«Kui tõesti peaks olema nii, et üks praam ei ole 1. oktoobriks liinil, nagu need neli praami peavad olema, siis selleks on meil varuplaan, laual erinevaid variante, räägime erinevate ettevõtetega, seega on turg ära kaardistatud ja tegeleme sellega,» rääkis Tallinna Sadama tütarfirma TS Laevad OÜ juhatuse esimees Kaido Padar.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles