Sillamäel hukkusid tulekahjus ema ja tütar

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sillamäel puhkes eile kortermajas tulekahju, milles kaotasid elu 34-aastane naine ja tema nelja-aastane tütar.

Tulekahju puhkemise ajal viibisid korteris ka 36-aastane mees ning nelja-aastane poiss, kes jõudsid ise korterist väljuda. Poiss toimetati haiglaravile, mehele osutas arstiabi kiirabi, haiglaravi ta ei vajanud, teatas Ida päästekeskus.

Tulekahju asjaolude selgitamiseks algatas politsei kriminaalmenetluse paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Reedel kell 23.08 teatati häirekeskusele tulekahjust Sillamäel Ranna 39 asuvas kortermajas. Esimesena jõudsid kohale Sillamäe päästekomando päästjad. Suitsu tuli neljakorruselise maja teisel korrusel asuva korteri akendest. Koheselt alustati suitsu sukeldumisega.

Kell 23.39 leidsid päästjad korterist hukkunud naise ja kell 23.46 hukkunud lapse. Tulekahju puhkemise ajal viibisid korteris ka 36-aastane mees ning nelja-aastane poiss, kes jõudsid ise korterist väljuda. Poisi toimetas kiirabi haiglaravile, mehele osutati arstiabi kohapeal, haiglaravi ta ei vajanud.

Tulekahju ajal oli vajadus evakueerida ka maja kolmanda ja neljanda korruse elanikud, kokku neli inimest. Kahele inimesele evakueeritud korteritest osutas kiirabi esmaabi. Tulekahjule saadi piir kell 00.03 ning kustutati kell 00.43.

Peale seda lubati korteritest evakueeritud inimesed oma kodudesse. Esialgsel vaatlusel suitsuandurit korteris ei olnud.

Sündmusele reageerisid peale Sillamäe päästekomando päästjate ka päästjad Jõhvi ja Kohtla-Järve päästekomandodest, Jõhvi operatiivkorrapidaja, politsei ja kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles